Diensten

DSC03690 (bw).jpg

GIETVLOER OF KLEIKLINKERS

Verhardingen

De verharding is het vaste raamwerk, het is een natuurlijk lijnenspel waarmee we in de architectuur spelen. Studiebureau Ars Horti tekent organische looplijnen die je gemakkelijk van A naar B leiden: schijnbaar eenvoudig maar doordacht ontworpen, helder en uitgepuurd. We gebruiken een beperkt aantal materialen. Gietvloer of kleiklinkers typeren elk ontwerp, met oog op dynamiek, harmonie en schoonheid.

Ferterra_september2020_00018.jpg

NATUURLIJKE TUINEN

Onderhoud

We blijven weg van groene woestijnen die veel onderhoud vragen maar weinig natuurlijks uitstralen. Ferterra focust zich op groot onderhoud. Het gedachtegoed is nauw verweven met het design en garandeert en behoudt de waarde van de tuin. Al onze vakmannen gaan te werk met onze visie in gedachte en passen deze nauwkeurig toe in alle facetten van de tuin.    

VAN PLAN TOT UITVOERING

Totaalprojecten

Wij leveren totaalconcepten, van plan tot uitvoering met één aanspreekpunt en directe opvolging, ook na het beëindigen van projecten. Er is 100% transparantie tussen architect, (tuin)aannemer en opdrachtgever, waardoor we snel anticiperen op (kleine) wijzigingen. Zaken die uit onze comfortzone liggen, laten we over aan een professioneel netwerk van onderaannemers (verdelers én plaatsers).

Ferterra_september2020_00019.jpg

FOCUS OP INHEEMSE SOORTEN

Aanplantingen

We maken een beplantingsplan op voor elk project, waarbij we een voorkeur hebben voor inheemse soorten. We creëren unieke biotopen: levendige microbossen, bloeirijke borders en struwelen die ontstaan door polycultuur. We maken jouw tuin klimaatadaptief waarbij groen altijd centraal staat.

boris-debusscher-9Rtp9uvTs3Q-unsplash.jp