top of page
kantoren Tomorrowland (2).jpg

EXOTISCHE TAFERELEN IN AANGEPAST DECOR

Mesa Tomorrowland

kantoren Tomorrowland (2).jpg
AHsept2018 (11).jpg

Te midden van het tumult van de stad doemt een jungle-achtige boom op uit een piepkleine koker tussen hoogbouw. Het is de gemene deler tussen het exotische restaurant Mesa en de mystieke sfeer van Tomorrowland. 

 

Mesa’s amuse 

Mesa staat voor gezellig tafelen met kruidige cocktails, kleurrijke gerechten en dampende desserts. Samen met de dromerige achtergrond van de mistige jungle geeft dit een voorsmaakje van het fabelachtige decor van Tomorrowland. De warme gloed van het restaurant en de grillige groenpoot zijn uw entree voor deze fantasierijke wereld. 

kantoren Tomorrowland.jpg

Grote reus draagt bosgroene broek 

De patio verbindt de coffeecorner, het restaurant en het terras op het eerste en tweede verdiep. Het lijkt wel een open terrarium: een zelfvoorzienend ecosysteem omgeven door glazen wanden. De wirwar van lianen omhelst de stam van de boom en het sierlijke groen strekt zich uit als lange armen die reiken tot boven. Het klimt telkens verder en klampt zich vast aan de hoeken van de binnenkoer. Ook de bodem is bedekt met een groen tapijt: een zacht bedje van bosaardbei en meiklokjes. 

 

Mesa is het wereldlijke restaurant van Tomorrowland, gelegen in de Kloosterstraat in Antwerpen. Het laat zijn welbekende feeërieke uitstraling bezegelen door Studiebureau Ars Horti.

bottom of page