top of page
Ferterra_september2020_00041.jpg
A7304869%20kopie_edited.jpg

ZAAKVOERDER FERTERRA

Tom Bleys

Zaakvoerder - bijscholing in lastechnieken voor ruwbouw en robuuste werken - Fytolicensie

Tom is zaakvoerder en leidinggevende van Ferterra. Hij is projectverantwoordelijke, staat in voor de coördinatie van taken en het team, is het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en woont de vergaderingen bij. Hij zorgt voor nazicht, opvolging en kwaliteitsbewaking van alle onderdelen. Met zijn 26 (‘94) lentes, heeft hij torenhoge ambities. Hij is een denker en doener, oplossingsgericht en klantvriendelijk. Klamp hem na het werk gerust vast voor een babbeltje.

A7304924_VB_edited.jpg

VAKKUNDIG HOVENIER

Eddy Robberechts

Met 25 jaar ervaring op de teller is Eddy een doorwinterde tuinaanlegger. Hij kent de kneepjes van het vak, heeft groen bloed door zijn aderen stromen en weet als geen ander een juiste plantanalyse te maken.

AH13juli2020%20(115)_edited.jpg

ZAAKVOERDER ARS HORTI

Jan Bleys

Master Monumenten- en Landschapszorg opgeleid in Stedenbouw en Ruimtelijke planning - Landschapsarchitect

Jan is zaakvoerder en leidinggevende van het Studiebureau a|h en geeft zijn zegen voor de particuliere projecten van Ferterra. Hij zorgt voor de kwaliteitsbewaking van elk project. Zijn analytische perfectionisme en vormgeeflijk talent zijn inhoudelijk heel waardevol bij de uitwerking van de projecten.

Natuurkundig visionair: “Ontwerpen. Creëren. Vastleggen. Net genoeg om het vervolgens aan de fluxus van tijd en ruimte over te laten.”

A7304928_edited.jpg

JONGE ENTHOUSASTELINGEN

Studenten

Wij zijn altijd op zoek naar sterke werkkrachten die weer en wind trotseren en graag de handen uit de mouwen steken.

Jeugd, onthoud: buiten gebeurt het.

Team Ferterra

bottom of page